Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ekim 2017 - 18:28 Yorum: 0

MOBESE bina inşaatı devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı Hizmet Binası yapım çalışmaları tüm hızıyla...

MOBESE bina inşaatı devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı Hizmet Binası yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çerkezköy Belediyesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde yapımına başlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri binasında çalışmalar aralıksız sürüyor. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması ve yılsonuna kadar faaliyete geçirilmesi planlanıyor.

50 araçlık otopark alanı olacak

MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri binasının toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Binamız bodrum kat, zemin kat, 1, 2 ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın 1. katında ise AFAD Hizmetleri verilecek. Binanın 2. katı ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulacak.

MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın yılsonuna kadar faaliyete geçmesi hedefleniyor.

MOBESE bina inşaatı devam ediyor

MOBESE bina inşaatı devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber