Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 17 Nisan 2018 - 11:13 Yorum: 0

Mobil iletişimde esneklik arayanlara kolaylık

Teknosa, mobil iletişimde esneklik arayanlara yeni kolaylıklar sunuyor.

Mobil iletişimde esneklik arayanlara kolaylık

Teknosa, mobil iletişimde esneklik arayanlara yeni kolaylıklar sunuyor.

Teknosa'nın mobil iletişim hizmeti Teknosacell, yeni faturasız paketlerle daha da genişledi. Yeni faturasız hat paketleri fatura takip etmek istemeyenler için her bütçeye uygun mobil iletişim özgürlüğü sağlıyor.

Her ay belirli bir miktar fatura rakamı ödemek durumunda olmadan, kullanım alışkanlıklarına göre şekillendirilebilen Teknosacell'in yeni faturasız teklifleri, kontrollü kullanımda da daha esnek bir seçenek sunuyor. Faturasız hat, farklı tarife ve paketleri, ek paket alım kolaylığı ve esnek TL yükleme fırsatları ile internet, kısa mesaj ve konuşma gibi ihtiyaçlara cevap veriyor.

Türk Telekom altyapısına sahip faturasız hat, avantajlı her şey dahil paketleri, ek konuşma, internet ve mesaj paketleri ve kullanım ihtiyaçlarına uygunluğu ile mobil iletişimde kişiye özel ve cebe dost seçenekler sunuyor.

Tekno S faturasız paketi, 500 dakika, 500 SMS ve 2 GB içeriğiyle iletişimi 17 TL'ye sağlarken; Tekno M faturasız, 750 dakika, 750 SMS, 4 GB internet içeren paket için 25 TL yüklemek yeterli oluyor. Hayatın bir parçası haline gelen mobil iletişime kapsamlı bir paket ile sahip olmak isteyenler Tekno L faturasız'ın 1000 dakika, 1000 SMS ve 6 GB internet içeren paketine 33 TL ile kavuşuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber