Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 02 Eylül 2016 - 11:03 Yorum: 0

Mobil tahsilat uygulaması büyüyor

İşletme çalışan ve sahiplerine cep telefonları üzerinden kredi kartıyla tahsilat yapma kolaylığı sağlayan Türkiye'nin ilk mobil tahsilat uygulaması...

Mobil tahsilat uygulaması büyüyor

İşletme çalışan ve sahiplerine cep telefonları üzerinden kredi kartıyla tahsilat yapma kolaylığı sağlayan Türkiye'nin ilk mobil tahsilat uygulaması Ödeal uygulamasının 10 bin üyeyi aştığı açıklandı.

Eylül 2014'te kurulan, işletme çalışan ve sahiplerine cep telefonları üzerinden kredi kartıyla tahsilat yapma kolaylığı sağlayan Ödeal uygulaması, 10 bin üyeyi aştı. Sabit ücret olmadan kullanılan uygulamanın özellikle küçük işyerlerine ve kendi hesabına çalışanlara, tüm kredi kartlarına taksit yapabilme ve senet ile uğraşmadan vadeli satış yapabilme gibi kolaylıklar sağladığı belirtildi. Şirketten yapılan açıklamada, Haziran 2015'e kıyasla, son bir yılda günlük işlem adedini 10, cirosunu ise 21 kat artırdığı kaydedildi.

Ödeal kurucu ortağı Fevzi Güngör, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında orta vadede, finansal teknolojiler alanında bölgesel bir şirket olma amacı taşıdıklarını belirterek, "En çok işlem yapılan iller, Akdeniz'de Antalya, Doğu Anadolu'da Bitlis, Ege'de İzmir, Güneydoğu Anadolu'da Gaziantep, İç Anadolu'da Ankara, Karadeniz'de Trabzon ve Marmara'da İstanbul'dur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber