Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 22 Haziran 2018 - 14:43 Yorum: 0

Mobilya imalatına bölgesel destek

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile plastik mobilyalar hariç olmak üzere mobilya imalatının İstanbul hariç tüm illerde bölgesel olarak desteklenmesi...

Mobilya imalatına bölgesel destek

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile plastik mobilyalar hariç olmak üzere mobilya imalatının İstanbul hariç tüm illerde bölgesel olarak desteklenmesi sağlandı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre düzenleme ile plastik mobilyalar hariç olmak üzere mobilya imalatının İstanbul hariç tüm illerde bölgesel olarak desteklenmesi sağlandı.

Ekonomi Bakanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, halihazırda genel sistemden desteklenen müzik aletleri, oyuncak, spor malzemeleri, kalem ile çocuk arabaları ve puset imalatının bölgesel olarak desteklenmesi sağlanacak olup söz konusu yatırım konularının İstanbul hariç tüm illerde genel teşvik sisteminden çıkarılarak bölgesel teşvik uygulamaları kapsamına alınmasıyla, Türkiye'de söz konusu alanlardaki yatırımların hızlandırılması ve istihdamın arttırılması amaçlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber