Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 18 Ağustos 2022 - 15:28 Yorum: 0

Moda tasarımcısı Eraslan, ilk koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekti

Geçtiğimiz aylarda ilk koleksiyonuyla Tekirdağ ayçiçek bahçelerinde fotoğraf fashiona katılan moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan, birçok mankende sunduğu...

Moda tasarımcısı Eraslan, ilk koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekti

Geçtiğimiz aylarda ilk koleksiyonuyla Tekirdağ ayçiçek bahçelerinde fotoğraf fashiona katılan moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan, birçok mankende sunduğu kıyafetleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Moda dünyasının yeni yüzü olan genç ve başarılı tasarımcı Ayşegül Eraslan, lise ve üniversitede adalet bölümünü okumasına rağmen çocukluğundan bu yana hep sanatla ve tasarımla uğraştığı için ikinci üniversite olarak Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümünü üstün başarıyla bitirerek, bu başarısına resim yüksek lisansla devam ediyor. Çocukluğundan bu yana resim, saç ve makyaj artisti, dövme sanatçılığı, 3D duvar resimleri gibi alanlarda birçok başarılı çalışmaları olan Eraslan, doğuştan gelen bu yeteneğini en iyi şekilde değerlendirip eşsiz ve benzersiz tasarımlarıyla moda sektörüne ses getirecek bir giriş yapmaya hazırlandığını söyledi. Geçtiğimiz aylarda ilk koleksiyonuyla Tekirdağ ayçiçek bahçelerinde fotoğraf fashiona katılan ve kıyafetlerini birçok manken üzerinde sunan Eraslan, kendisinin yıllardır bu işlerin içinde olmasının herkesten ayrıcalıklı ve başarılı kıldığını, yapılan ve çizilen tasarımların sadece kişiye özel ve orjinal olmasının da bu işin en etkileyici yanı olduğunu dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber