Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 06 Mayıs 2016 - 11:03 Yorum: 0

Modanın Kalbi Modest Fashıon Week’te Atacak

*İstanbul Modest Fashion Week (IMFW), doğunun son, Asya'nın batıya açılan ilk noktası Tarihi Haydarpaşa Garı'nda dünya muhafazakâr modasının öncü...

Modanın Kalbi Modest Fashıon Week’te Atacak

*İstanbul Modest Fashion Week (IMFW), doğunun son, Asya'nın batıya açılan ilk noktası Tarihi Haydarpaşa Garı'nda dünya muhafazakâr modasının öncü isimlerini bir araya getiriyor.

Türkiye'nin ilk ve dünyanın en popüler muhafazakâr giyim sitesi Modanisa.com ana sponsorluğunda Tarihi Haydarpaşa Garında düzenlenecek "İstanbul Modest Fashıon Week" organizasyonuyla dünya modasının öncülerini bir araya gelecek.

Dünyanın dört bir yanından ünlü tasarımcılar ile büyük kitlelere hitap eden moda fenomenleri ve kanaat önderleri İstanbul Modest Fashion Week'de buluşacak. İki gün boyunca sürecek defilelerde birbirinden özel koleksiyonlar görücüye çıkacak.

İstanbul Modest Fashion Week (IMFW), doğunun son, Asya'nın batıya açılan ilk noktası Tarihi Haydarpaşa Garı'nda dünya muhafazakâr modasının öncü isimlerini bir araya getirecek. Modanisa.com'un ana sponsorluğunda 13-14 Mayıs'ta gerçekleşecek IMFW, ABD'den Uzak Doğu'ya dünyanın farklı bölgelerinden modanın kanaat önderlerini buluşturacak. Ayrıca ünlü tasarımcıların özel koleksiyonları ilk kez IMFW'de sergilenecek.

2016 ilkbahar yaz trendleri paylaşılacak. 100'e yakın markanın katılımıyla gerçekleşecek.

İstanbul Muhafakazar Moda Haftası kapsamında; Muslima Wear, Anniesa Hasibuan, Anna Hariri, Rabia Z. gibi ünlü tasarımcıların yanı sıra H&M marka yüzü Mariah İdriss ve Dünyaca ünlü m Mallorca incilerini yer aldığı Sherpa Secrets Of Mallorca markasının reklam yüzü İspanya Güzeli ve dünya 2'incisi Natalia Ferrer Fernandez de festivalin özel konuğu olarak İstanbul'a gelecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber