Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mayıs 2016 - 17:43 Yorum: 0

Model Uçak Pilotları Ödüllerini Aldı

Ata Model Uçak Şampiyonası'nda ödüller sahiplerini buldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, havacılığı gönül veren gençlerin...

Model Uçak Pilotları Ödüllerini Aldı

Ata Model Uçak Şampiyonası'nda ödüller sahiplerini buldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, havacılığı gönül veren gençlerin ileride daha iyi yerlere gelmesini diledi.

Bursa Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu ve Türk Hava Kurumu Bursa Şube Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen 6. Bölgesel Ata Model Uçak Şampiyonası'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Bursa, Kütahya, Eskişehir, Balıkesir ve Kocaeli'den katılan 88 takım hünerlerini sergiledi. 264 öğrencinin bireysel olarak da ter döktüğü yarışmada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, 16 yaş altı bayan Sarıyer, Poyraz ve Genç Bayanlar takımına kupalarını verdi. Müezzinoğlu, "İnşallah gençlerin bu heyecanı yarınlara çok daha güçlü bir şekilde taşınacaktır. Gençlerin ruh, fizik ve sosyal yönden sağlıklı olmaları adına geleceğe umut ve güvenle bakmaları adına çok önemli bir etkinliğe imza atılmış. Başarılı gençlerimiz tebrik ediyorum. Bu sporun içerisinde olan gençlerimizin daha çok çalışarak gelecek dönemde de başarılı olmalarını temenni ediyorum" dedi.

Gökmen projesinin konuşulduğu bir zamanda böyle bir etkinliğe imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Hasan Çepni, "Havacılığın gelişmesine katkı sağlamak adına kurulum çalışmaları devam eden bilim teknoloji merkezinin bizler için bulunmaz bir fırsat. Bunlar artık Bursa'nın tabiri istikbalin göklerde olduğunu bilinci ile çok önemli adımlar atmaktadır. Gençlerimizin tüm gelişmiş ülkelerin söz sahibi olduğu havacılık sektöründe bir yerlere gelmemizde en önemli unsur olacaktır" diye konuştu.

Ödül takdiminin ardından öğrenciler ve protokol üyeleri birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber