Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Mayıs 2022 - 17:28 Yorum: 0

Modifiye araçlar Ortaköy’de görücüye çıktı

Yunusemre Belediyesi, Ortaköy Mesire Alanı'nda modifiye tutkunlarını ağırladı.

Modifiye araçlar Ortaköy’de görücüye çıktı

Yunusemre Belediyesi, Ortaköy Mesire Alanı'nda modifiye tutkunlarını ağırladı. 4. Cadde Manisa Tuning Fest 2022'de otomobil tutkunları araçlarını meraklılarının beğenisine sundu.

Yunusemre Belediyesi, Cadde Manisa Modifiye Araçlar Derneği işbirliği ile Ortaköy Mesire Alanı modifiye araç tutkunlarını konuk etti. 7'den 70'e modifiye tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği 4. Cadde Manisa Tuning Fest 2022'de yaklaşık bin 600 otomobil Avrupa Güzellik, Ticari Güzellik, Tofaş Güzellik ve Desibel kategorilerinde yarıştı. Alana girişin ücretsiz olduğu organizasyona katılım yoğun oldu. Festivale Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cadde Manisa Modifiye Araçlar Derneği Başkanı Sefa Giray, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı. Etkinlik ile gençleri buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Çerçi, organizasyona duyulan ilginin sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, "Bu yıl etkinliğimizin 4.sünü düzenledik. Gençler inşallah güzel bir şekilde zaman geçirdiler. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi. Etkinliğine katılarak keyifli bir zaman geçiren vatandaşlar ise Başkan Çerçi ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber