Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Eylül 2016 - 12:43 Yorum: 0

Modifiye tutkunları 3. kez Didim’de buluştu

Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Didim Otomobil ve Motosiklet Fuarı Çamlık'taki otoparkta...

Modifiye tutkunları 3. kez Didim’de buluştu

Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Didim Otomobil ve Motosiklet Fuarı Çamlık'taki otoparkta gerçekleştirildi.

Didim'de iki gün sürecek olan Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği tarafından Tuning fuarı düzenlendi. Modifiye araç tutkunlarının bir araya gelerek kurdukları Dernek tarafından düzenlenen Didim Otomobil ve Motosiklet Fuarına modifiye meraklıları büyük ilgi gösterdi. Fuara Didim'in yanı sıra Aydın, Adana, Muğla, İzmir, Bursa, Antalya, Fethiye ve İstanbul gibi Türkiye'nin birçok yerinden modifiyeli araçlar katıldı.

Birbirinden güzel modifiyeli araçlar Çamlık'taki otoparkta sergilenirken, araçların görüntü ve ses sistemleri ilgi gördü. İlçede bir araya gelen modifiye araç tutkunları, araçların çelik jant, kaporta ve tamponlara özel kaplama, motor ve egzozlara yapılan özel bakımlar ile ses ve görüntüleri karşısında heyecanlı dakikalar yaşadılar.

Birçok arabanın renkleri ve motor güçlerinin değiştirilmesinin yanı sıra bagajlara yerleştirilen müzik tesisatları ilgi çekti.

Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği Başkan yardımcısı Began Basal, "Modifiye otomobil ve motosiklet tutkunu arkadaşlarımızla bir araya gelerek kurduğumuz derneğin amacı, bu daldaki araçlara gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı bir araya toplamak, tanışmak ve kaynaşmaktır. Ülkemizin bir çok yerinden modifiye tutkunu arkadaşlarımızı Didim'de ağırladık. Bu etkinlikte ilçemizin tanıtımını da yapıyoruz. Etkinliğimiz festival havasında geçti. Katkı ve emek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Modifiye tutkunları 3. kez Didim’de buluştu

Modifiye tutkunları 3. kez Didim’de buluştu

Modifiye tutkunları 3. kez Didim’de buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber