Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 17:23 Yorum: 0

MOSB-MED’ten MASKİ’ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MOSB-MED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hülya Pirinççi'yi...

MOSB-MED’ten MASKİ’ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MOSB-MED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hülya Pirinççi'yi makamında konuk etti.

MOSB-MED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hülya Pirinççi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret ederek yeni görevi için tebrikte bulundu. Dr. Hülya Pirinçci Genel Müdür Coşkun'a başarı dileklerinde bulunmasının ardından "Sayın Genel Müdürümüzün MASKİ'yi en güzel şekilde temsil edeceğinden eminim. Kendisine başarılar diliyorum. MASKİ'nin iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önemin farkındayız. Bu konuda MASKİ ile birlikte çalışıyor olmak bizim için mutluluk verici" dedi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ise "Hülya Hanım'a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendileri iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli çalışmaları titizlikle yürütüyorlar. Bizler de, çalışmalarımızda işçi sağlığını ve güvenliğini her şeyden üstün tutuyoruz. Bunun için de MASKİ bünyesinde gerekli olan çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Önceliğimiz her zaman insan" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber