Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Aralık 2014 - 16:48 Yorum: 0

Motorlu testereyle belediyeyi basıp eşyalara zarar verdi

YALOVA (AA) - Çınarcık ilçesi Koru beldesinde, motorlu testereyle belediyeye giren ve başkanı makam odasına sıkıştırıp eşyalara zarar verdiği ileri sürülen kişi gözaltına alındı.İddiaya...

Motorlu testereyle belediyeyi basıp eşyalara zarar verdi

YALOVA (AA) - Çınarcık ilçesi Koru beldesinde, motorlu testereyle belediyeye giren ve başkanı makam odasına sıkıştırıp eşyalara zarar verdiği ileri sürülen kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Hüseyin K. (35), evinden aldığı motorlu testereyle belediye hizmet binasına girdi.

Testereyi çalıştırarak, henüz belirlenemeyen bir nedenle personeli tehdit eden zanlı, Belediye Başkanı Kamil Yaman'ı makam odasında sıkıştırdı. Yaman, ikinci kattaki makam odasından, belediye görevlilerinin pencereye dayadığı merdivenle inerek binadan çıktı.

Vali Selim Cebiroğlu'nun binaya gelmesini isteyen Hüseyin K, sinirlenip masa, sandalye, dolap gibi eşyalara zarar verdi.

Vatandaşlar ile daha sonra olay yerine gelen Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı'nın ikna edemediği şüpheli, jandarma ekiplerine teslim oldu.

Gözaltına alınan Hüseyin K, İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber