Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2016 - 17:03 Yorum: 0

Motosiklet Derneği’nden Vali Özdemir’e Ziyaret

Adrianapoli Motosiklet Derneği Başkanı Mehmet Ramiz Nevrakop ile dernek üyelerinden oluşan bir grup, Edirne Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret ederek...

Motosiklet Derneği’nden Vali Özdemir’e Ziyaret

Adrianapoli Motosiklet Derneği Başkanı Mehmet Ramiz Nevrakop ile dernek üyelerinden oluşan bir grup, Edirne Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret ederek 2-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan festivale davet etti.

Adrianapoli Motosiklet Derneği Başkanı Mehmet Ramiz Nevrakop, "Adrianapoli Motosiklet Derneği olarak 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 3. Edirne Motosiklet Festivali'ne Sayın Valimizi davet etmek için geldik. Yaklaşık bin motosikletlinin katılacağını tahmin ediyoruz. Pazar günü ise Sarayiçinde Motosiklet gösterisi planlanıyoruz" dedi.

Edirne Valisi Günay Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programının müsait olması durumunda motosiklet festivaline katılacağını söyledi. Vali Özdemir daha sonra dernek üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber