Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Eylül 2018 - 16:38 Yorum: 0

Motosiklet Festivali’ne iki günde 10 bin kişi katıldı

Osmaniye Belediyesi 2. Motosiklet Festivali tamamlandı. "Tek teker Arif" lakabıyla tanınan geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Arif Razgatlıoğlu anısına...

Motosiklet Festivali’ne iki günde 10 bin kişi katıldı

Osmaniye Belediyesi 2. Motosiklet Festivali tamamlandı. "Tek teker Arif" lakabıyla tanınan geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Arif Razgatlıoğlu anısına düzenlenen festivale Osmaniye'den ve Türkiye'nin birçok ilinden yüzlerce motosiklet tutkunu katıldı.

Motosiklet Festivali kapsamında Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) yarış takvimi içerisinde yer alan ve iki gün süren festivalde kıyasıya mücadeleler yaşandı.

Masal Park alanında gerçekleşen festivalde, motosiklet akrobasi ustaları akrobatik hareketler sergileyerek, jüri üyelerinden en yüksek puanı almaya çalıştı. Festivale iki boyunca yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Festivale İstanbul'dan katılan Onur Duva birinci, Anıl Kalyoncu ikinci, Zafercan Güngör üçüncü oldu.

Dereceye giren yarışmacılara Osmaniye Belediyesi tarafından kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi. Müsabakalarda şampiyon olan yarışmacıya ödülünü İl Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar verdi.

Osmaniye Belediyesi 2. Motosiklet Festivali kapsamında yapılan Türkiye Akrobasi Şampiyonasında yarışmaları en yüksek puanı alarak lider tamamlayan Onur Duva, "Hedefim şampiyonluktu ve bunu başardığım için mutluyum. Beni destekleyenlere teşekkür ediyorum. Organizasyon çok iyiydi. Avrupa standartlarında bir yarışma oldu" dedi.

Osmaniye Belediyesi tarafından organize edilen Osmaniye Motosiklet Kulübü (OMK) tarafından desteklenen festivale onur konuğu olarak katılan Arif Razgatlıoğlu'nun oğlu Tümay Razgatlıoğlu'na şilt verildi.

Osmaniye Belediyesi 2. Motosiklet Festivali sonunda 15 kişiye motosiklet kaskı verildi.

Motosiklet Festivali’ne iki günde 10 bin kişi katıldı

Motosiklet Festivali’ne iki günde 10 bin kişi katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber