Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 09 Şubat 2019 - 22:03 Yorum: 0

Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde polis ekipleri 7 hırsızlık olayını aydınlattı.

Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde polis ekipleri 7 hırsızlık olayını aydınlattı. Hırsızlık şüphelilerinden 1'i tutuklanırken, firari olan 2 zanlının arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri geçtiğimiz Aralık ve Ocak ayı içerisinde faili meçhul motosiklet hırsızlığı olayının aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı. Plaka Tanıma Sisteminden (PTS) kamera görüntülerini izleyen polis ekipleri 3 şüphelinin kimliklerini belirledi. Polis ekipleri teknik çalışma ve çevre ilçelerde yaptırdığı takiplerin ardından şüphelilerin yerini tespit etti. Yapılan operasyonda zanlılardan Mert K. Burhaniye'de yakalandı. Yakalanan zanlı Ayvalık'a getirilip ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi. Savcılık işlemlerinden sonra mahkemeye çıkarılan şüpheli Mert K. tutuklandı. Firari şüpheliler Murat E. ve Ertaş Ü.'nün ise yakalanmasına yönelik çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber