Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Aralık 2016 - 17:18 Yorum: 0

Motosiklet hırsızları yakalandı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gece Kurtuluş mahallesi Vatan caddesi üzerindeki bir iş yerinden motosiklet çalınması olayı ile ilgili...

Motosiklet hırsızları yakalandı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gece Kurtuluş mahallesi Vatan caddesi üzerindeki bir iş yerinden motosiklet çalınması olayı ile ilgili olarak 2 şüpheliyi yakalandı.

Yapılan açıklamada, 2 şüphelinin iş yerindeki kilidi kırarak çaldığı iki motosikletten birinin olay yerinin yakın bir yerinde bulunduğu hatırlatıldı. Açıklamada, "Odunpazarı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yapılan kamera çalışmaları neticesinde şahısların kimlikleri ve adresleri tespit edilmiştir. Motosiklet, 4 Aralık 2016 günü saat: 22:15 sıralarında ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde bulunmuştur. 5 Aralık 2016 günü kimliği tespit edilen şahıslardan O.Ö.'nün hurdacılık yaptığı ve 31 adet suç kaydının olduğu, F.N.'nin ise 17 adet suç kaydının olduğu belirlenmiştir. Ekiplerimizce bilahare yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler, Söğütönü mahallesi Toki yolu girişinde bir araç içerisinde saklanmış vaziyette yakalanmıştır. Şahıslar haklarında adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber