Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Temmuz 2017 - 11:48 Yorum: 0

Motosiklet kamyonete çarptı: 2 yaralı

Karabük'te, hatalı sollama yapan kamyonet ile çarpışan motosikletteki 2 genç ağır yaralandı.

Motosiklet kamyonete çarptı: 2 yaralı

Karabük'te, hatalı sollama yapan kamyonet ile çarpışan motosikletteki 2 genç ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi'nde meydana geldi. 38 yaşındaki İbrahim Kuzuoğlu, 78 DC 919 plakalı kamyonetle viraja girerken önündeki iki aracı sollamak istedi. Kamyonet, bu sırada karşıdan gelen 18 yaşındaki Emirhan Yardımcı'nın kullandığı 16 LOS 94 plakalı motosikletle çarpıştı.

Mobese kamerasına yansıyan kazada motosiklet sürücüsü Yardımcı ile kendi kaskını verdiği arkasındaki kız arkadaşı 17 yaşındaki Tuğba S., ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kazanın ardından kamyonetle kaçan sürücü İbrahim Kuzuoğlu, daha sonra karakola giderek teslim oldu. Soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber