Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Mayıs 2017 - 10:49 Yorum: 0

Motosiklet sürücüsü kendisini ip cambazı sandı trafikte dehşet saçtı

Ankara "da trafik akışının yoğun olduğu güzergahta motosikletiyle seyir halinde olan bir genç can güvenliği hiçe sayacak şekilde trafikte korku dolu...

Motosiklet sürücüsü kendisini ip cambazı sandı trafikte dehşet saçtı

Ankara "da trafik akışının yoğun olduğu güzergahta motosikletiyle seyir halinde olan bir genç can güvenliği hiçe sayacak şekilde trafikte korku dolu anlar yaşattı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonuna yansıdı.

Ankara'dan Kırıkkale istikametine doğru giden motosikletli bir sürücü, trafikte deyim yerindeyse kazaya davetiye çıkardı. Organize Sanayi Bölgesi güzergahında tek şeritli yolda hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan sürücünün, kullandığı motosiklet üzerinde akrobatik hareketler yaparak yoluna devam ettiği görüldü.

Saatte 100 km hızla motosiklet selesinin üzerine yatarak diğer sürücülere aldırış etmeden yoluna devam eden sürücünün kask takmadığı görülürken can güvenliğini hiçe sayarak yaptıkları cep telefonuna yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber