Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Kasım 2017 - 12:08 Yorum: 0

Motosiklet takla attı: 1 Yaralı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Malatya karayolu 5. kilometresinde plakası belirlenemeyen bir otomobil tarafından sıkıştırılan motosikletin takla atması...

Motosiklet  takla attı: 1 Yaralı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Malatya karayolu 5. kilometresinde plakası belirlenemeyen bir otomobil tarafından sıkıştırılan motosikletin takla atması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Gölbaşı ilçesine gitmekte olan Fahri Şireci (52) idaresindeki 02 ER 074 plakalı motosiklet sürücüsü plakası belirlenemeyen bir otomobilin sıkıştırılması sonucu takla attı. Kazada motosiklet sürücüsü Fahri Şireci yaralandı. Yaralı kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. Polis kazadan sonra kaçan otomobil sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Motosiklet takla attı: 1 Yaralı

Motosiklet takla attı: 1 Yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber