Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Eylül 2022 - 17:33 Yorum: 0

Motosiklet yoldan geçen yayalara çarptı: 3 yaralı

Kayseri'nin Talas ilçesinde motosikletin yoldan geçen yayalara çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Motosiklet yoldan geçen yayalara çarptı: 3 yaralı

Kayseri'nin Talas ilçesinde motosikletin yoldan geçen yayalara çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, 01 AIV 441 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşısına geçmeye çalışan N.Y.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile kaldırıma savrulan motosiklet kaldırımda yürüyen bir kişiye daha çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ile kaldırımda yürüyen bir kişi hafif şekilde yaralanırken, N.Y. ise ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber