Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Haziran 2021 - 16:08 Yorum: 0

Motosikleti çaldı, sattıktan sonra geri dönünce yakaladı

Denizli'nin Buldan ilçesinde hırsız sepetli motosikletin direksiyon kilidini kırarak sessizce çaldı, ardından sattı.

Motosikleti çaldı, sattıktan sonra geri dönünce yakaladı

Denizli'nin Buldan ilçesinde hırsız sepetli motosikletin direksiyon kilidini kırarak sessizce çaldı, ardından sattı. Jandarma ekipleri takibe aldığı hırsızı ilçeye geriye döndüğünde yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Buldan ilçesi Türlübey Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; gece geç saatlerde mahallede dolaştığı belirlenen bir şüphelinin herkes uyuduğu esnada gözüne kestirdiği bir motosikleti çalmak istedi. Ara sokakta Murat Karataş'a ait 20 RP 40 plakalı sepetli motosikletin direksiyon kilidini kırmak için bir süre uğraşan hırsız bir süre sonra kırarak motosikleti çalıştırmadan çaldı. O anlar an be an güvenlik kameralarına yansırken Karataş, jandarma ekiplerine ihbarda bulunarak şikayetçi oldu. Güvenlik kameralarının incelemesi neticesinde kimliği tespit edilen M.T., ilçeye geriye döndüğünde fiziki takibe alındı.

Kısa süre içerisinde yakalanarak jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan M.T'nin ifadesi alınmak üzere karakola sevk edildi. İlk ifadesinde motosikleti bir başkasına sattığını itiraf etti.

Olay ile ilgili araştırma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber