Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Aralık 2016 - 16:49 Yorum: 0

Motosikletin çarptığı kadının çığlıkları yürekleri dağladı

Fatih'te motosiklet sürücüsü karşıdan karşıya geçmekte olan bir kadına hızla çarptı.

Motosikletin çarptığı kadının çığlıkları yürekleri dağladı

Fatih'te motosiklet sürücüsü karşıdan karşıya geçmekte olan bir kadına hızla çarptı. Motosiklet kaskında bulunan kamera tarafından saniye saniye görüntülenen kazada talihsiz kadının çığlıkları yürekleri dağladı.

Fatih Fevzipaşa Caddesi üzerinde seyir alan bir motosiklet sürücüsü karşıdan karşıya geçmekte olan bir kadına hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle talihsiz kaldın ve motosiklet sürücüsü yola savruldu. Motosiklet sürücüsü kazanın hemen ardından ayağa kalkarken talihsiz kadının çığlıkları ise yürekleri dağladı. Talihiz kadının çığlıklarını duyan vatandaşlar yardım etmek için caddeye koştu.

O anlar motosiklet kaskında bulunan kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde 3 motosiklet sürücüsü cadde üzerinde hızla seyir alıyor. Sürücülerden bir tanesi karşıdan karşıya geçmekte olan bir kadına çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle kadın ve motosiklet sürücüsü yola savruluyor. Motosiklet sürücüsü hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalkarken motosikletin çarptığı kandın şoka girerek çığlık atmaya başlıyor. Olayı gören çevredeki vatandaşlar kadının yardımına koşuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber