Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Mayıs 2022 - 17:58 Yorum: 0

Motosikletiyle kaza yapan genç hayatını kaybetti

Eskişehir'de kullandığı motosikletle trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden genç toprağa verildi.

Motosikletiyle kaza yapan genç hayatını kaybetti

Eskişehir'de kullandığı motosikletle trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden genç toprağa verildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Eskişehir-Ankara karayolu, Fevziçakmak Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosikletiyle işe giden Ahmet Güçlü, bir otomobilin dikiz aynasına çarparak dengesini kaybetti. Ardından yolda seyir halinde bulunan bir servis minibüsüne ve otomobile de çarpan Ahmet Güçlü (24), kullandığı 26 AEF 216 plakalı motosiklet ile devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Güçlü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde teknisyen olarak çalıştığı ve işe gittiği esnada trafik kazası geçirerek hayatını kaybettiği öğrenilen Ahmet Güçlü için Çamlıca Mahallesi Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı. Güçlü'nün cenazesi, namazın ardından Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber