Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ağustos 2017 - 17:23 Yorum: 0

Motosikletle kapkaç yapan 2 kişi tutuklandı

Antalya'da aynı gün içerisinde motosikletle 2 kadını kapkaç yoluyla gasp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Motosikletle kapkaç yapan 2 kişi tutuklandı

Antalya'da aynı gün içerisinde motosikletle 2 kadını kapkaç yoluyla gasp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre ilk olay Yeşilbahçe Mahallesi Falez-2 parkı bisiklet yolu üzerinde meydana geldi. Saat 00.50 sıralarında 2 kişi motosikletle, çalıştığı iş yerinden erkek arkadaşı İ.K. ile çıkarak parktaki bisiklet yolunda yürümeye başlayan E.E. isimli kadına arkadan yaklaştı. Şahıslar, sarı renkli motosikletle kadının çantasını çalarak kayıplara karıştı. İ.K ve E.E, olayın şokunu atlatır atlatmaz durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kadının verdiği eşkal doğrultusunda çalışma başlatırken, kadın çantanın içerisinde kredi ve bankomat kartı, 300 TL para, altın kolye ve makyaj malzemeleri olduğunu öğrendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Şube ekipleri arama çalışmalarını sürdürdüğü esnada bir kapkaç olayı daha yaşandı. Saat 02.30 sıralarında, Atatürk Bulvarı Eski Türkay Oteli yakınında meydana gelen olayda H.S. isimli kadının, motosikletli 2 şahıs tarafından çantası kapkaç yolu ile çalınmaya çalışıldı. Motosikletle arkadan kadına yaklaşan 2 kişi çantayı çalmaya çalışırken kadının yerde sürüklenerek yaralanmasına neden oldu. Olay yerine gelen polis ekiplerin aldığı eşkal doğrultusunda bu olayı da gerçekleştiren kişilerin H.E. ve Y.T. olduğu belirledi. H.E. ve Y.T., polis ekipleri tarafından ikinci olayda kaçmaya çalıştıkları esnada yakalanarak gözaltına alındı. Ekiplerin yaptığı GBT taramasında H.E. ve Y.T.'nin çok sayıda kaydının olduğu belirlenirken kapkaç olayını gerçekleştirdikleri motosikletin de çalıntı olduğu belirlendi.

H.E. ve Y.T., polis ekipleri tarafından sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. H.E. ve Y.T., Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber