Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Ağustos 2016 - 17:08 Yorum: 0

Mourinho: "Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba düştük"

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe ile yer aldıkları UEFA Avrupa Ligi A Grubu için, "Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba düştük"...

Mourinho: 'Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba düştük'

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe ile yer aldıkları UEFA Avrupa Ligi A Grubu için, "Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba düştük" değerlendirmesini yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi bugün Fransa'nın Monaco kentinde gerçekleşti. İngiliz ekibi Manchester United, Fenerbahçe, Feyenoord ve Zorya Luhansk A Grubu'nda yer aldı. Grubu değerlendiren Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir grupta yer aldıklarını ifade ederek, "Bunun zor bir grup olacağını biliyoruz. Ancak, bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Eğer takımınız iyi oynamazsa taraftar da Old Trafford'daki geceden memnun kalmaz. Bu, motivasyona yardımcı olacağı için hem taraftar hem de futbolcular için oldukça iyi bir şey. Aynı zamanda bu durum, Şampiyonlar Ligi ile aynı çekiciliği olmayan bir organizasyon için iyi bir şey. Rekabette Manchester United gibi bir takım olması, Fayenoord ve Fenerbahçe gibi takımlara karşı oynamak, bizim için oldukça iyi" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber