Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 27 Haziran 2021 - 17:13 Yorum: 0

MSB: "Yangında şehit düşen Orman Genel Müdürlüğü personeli Görkem Hasdemir’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Orman Teşkilatımıza başsağlığı dileriz"

Milli Savunma Bakanlığınca Marmaris'teki yangın ile ilgili yapılan paylaşımda, yangın söndürme çalışmalarına birçok personelin katıldığı belirtilerek,...

MSB: 'Yangında şehit düşen Orman Genel Müdürlüğü personeli Görkem Hasdemir’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Orman Teşkilatımıza başsağlığı dileriz'

Milli Savunma Bakanlığınca Marmaris'teki yangın ile ilgili yapılan paylaşımda, yangın söndürme çalışmalarına birçok personelin katıldığı belirtilerek, "Yangında şehit düşen Orman Genel Müdürlüğü personeli Görkem Hasdemir'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Orman Teşkilatımıza başsağlığı dileriz" denildi.

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) sosyal medya hesabından konu üzerine yapılan paylaşımda, "Marmaris'teki yangın söndürme çalışmalarına bir dozer, bir arazöz, bir pikap, bir su tankeri ve 29 personelimizle destek sağlanmıştır. Yangında şehit düşen Orman Genel Müdürlüğü personeli Görkem Hasdemir'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Orman Teşkilatımıza başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber