Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 02 Aralık 2021 - 23:48 Yorum: 0

MSM’nin kusursuz misafirleri

Düzce Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan, kentin gastronomi şehri olma noktasında coğrafi işaretli ve yöresel lezzetleri misafirleri...

MSM’nin kusursuz misafirleri

Düzce Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan, kentin gastronomi şehri olma noktasında coğrafi işaretli ve yöresel lezzetleri misafirleri ile buluşturan Mutfak Sanatları Merkezi (MSM), 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel bir etkinlik düzenleyerek kusursuz konuklarını ağırladı.

Düzce'ye hizmet veren Mutfak Sanatları Merkezi, Kusursuz Kafe'nin çalışanlarını misafir etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, tamamı engellilerden oluşan Kusursuz Kafe personeli katılım sağlarken, onlara BELTUR yönetimi ve MSM personeli eşlik etti.

İlk olarak işletme alanını gezen Kusursuz Kafe personeli, daha sonra kendileri için hazırlanan yemeğe geçerek Düzce'nin eşsiz lezzetleri başta olmak üzere coğrafi işaretli yöresel yemeklerinin tadına baktı.

Etkinlik sonunda memnuniyetleri yüzlerine yansıyan MSM'nin kusursuz misafirleri, kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan ötürü MSM çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber