Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 01 Ekim 2020 - 13:23 Yorum: 0

MŞÜ öğretim üyesi editörlüğünde Bulanık/Kop kitabı yayımlandı

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrşad Sami Yuca editörlüğünde yayımlanan Bulanık/Kop kitabındı 36 akademisyen ve araştırmacı...

MŞÜ öğretim üyesi editörlüğünde Bulanık/Kop kitabı yayımlandı

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrşad Sami Yuca editörlüğünde yayımlanan Bulanık/Kop kitabındı 36 akademisyen ve araştırmacı yazar kaleme aldı.

Tarih ve kültürüyle zengin bir mirasa sahip olan Muş'un en büyük ilçesi olan Bulanık, insan, coğrafya, toplum, tarih, edebiyat, kültür, din, eğitim ve ekonomi başlıklarında detaylı olarak ele alındı. Bulanık/Kop kitabı MŞÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrşad Sami Yuca editörlüğünde Çizgi Kitabevi Yayınları tarafından okuyucuların beğenisine sunuldu. Bulanık/Kop kitabını Bitlis Eren Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve MŞÜ'den 36 akademisyen ve araştırmacı yazar kaleme aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber