Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı
Yerel 08 Ekim 2016 - 18:08 Yorum: 0

MŞÜ’lü öğrenciler kampusla tanıştı

Muş Alparslan Üniversitesi'ne (MŞÜ) yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimleri kapsamında kampus yerleşkesi gezdirildi.

MŞÜ’lü öğrenciler kampusla tanıştı

Muş Alparslan Üniversitesi'ne (MŞÜ) yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimleri kapsamında kampus yerleşkesi gezdirildi.

Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde bulunan Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri MYO, Sosyal Bilimler MYO ve Teknik MYO 1. sınıf öğrencilerine üniversite kampusu tanıtıldı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen oryantasyon eğitimleri, öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler, kampus yerleşkesinde bulunan kongre merkezi, kütüphane, yemekhane, sanat evi, spor kompleksi ve derslikleri gezerek danışman hocalar ve görevlilerden bilgi aldı. Oryantasyon eğitimleri kapsamında kampusu gezen öğrencilerden Sağlık Hizmetleri MYO 1. sınıf öğrencisi Sercan Deveci, özellikle Kütüphane ve spor kompleksinin kendisini çok etkilediğini ve sunulan hizmetlerin tahmin ettiğinin üzerinde olduğunu söyledi.

Kütüphanede bulunan ulusal ve uluslararası birçok kaynağın kendisi için büyük bir avantaj olduğunu belirten Deveci, "Sanatsal ve sosyal aktiviteler düzenleyebilecek mekânlara sahip olmamız çok mutlu edici bir durum. Bölgenin en büyük kongre merkezinin bu üniversitede olması harikulade bir şey. Birden fazla salonun kongre merkezinde olması özellikle birçok seminere ve konferansa katılabilme ve düzenleyebilme adına büyük bir fırsat. Ayrıca oryantasyon eğitimi esnasında kendimizle ilgili birim ve kişilerle de tanışmak bizim için büyük kolaylık. Spor Kompleksinde düzenlenecek spor turnuvaları için şimdiden sabırsızlanıyorum" dedi.

Sosyal Bilimler MYO 1. sınıf öğrencilerinden Rukiye Karakaş ise, hayal ettiği bir Muş Alparslan Üniversitesi'nden daha iyi ve donanımlı bir üniversite ile karşılaştığını belirterek, "Muş'ta üniversite okuduğum için mutlu ve şanslı olduğumu düşünüyorum. Yeşillikler içerisine kurulmuş böyle bir yerleşkede donanımlı binalar ve sosyal tesislerin varlığı sosyal etkinlik faaliyetlerin çokluğundan etkilendim. Özellikle personel ve hocaların yaklaşımları çok iyi ve oryantasyon eğitiminden fazlasıyla memnun kaldım" dedi..

MŞÜ’lü öğrenciler kampusla tanıştı

MŞÜ’lü öğrenciler kampusla tanıştı

MŞÜ’lü öğrenciler kampusla tanıştı

MŞÜ’lü öğrenciler kampusla tanıştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber