Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Eylül 2022 - 13:13 Yorum: 0

MTB’de Özcan tekrar aday

Malatya Ticaret Borsası (MTB) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü, Malatya Ticaret Borsası binasında yapılacak.

MTB’de Özcan tekrar aday

Malatya Ticaret Borsası (MTB) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü, Malatya Ticaret Borsası binasında yapılacak. MTB Başkanı Ramazan Özcan, tekrar aday olacak.

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Oda Borsalar Kanunu'nun 84'üncü Maddesi gereğince Ekim/Kasım aylarında yapılması gereken seçim için takvim belirlendi. Malatya Ticaret Borsası üyeleri 4 yıl aranın ardından 1 Ekim 2022 Cumartesi günü sandık başına gidecek. Sabah 09.00'da başlayacak seçim 17.00'de sona erecek. Seçimde, toplam 7 meslek komitesinde yer alacak komite üyeleri, Meclis asil ve yedek üyeleri belirlenecek. Meclis ve komite üyelerinin seçiminin ardından 8 Ekim 2022 Cumartesi günü Malatya Ticaret Borsası Binasında yapılacak seçimde ise, Meclis Başkanı ve Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu ile Birlik Genel Kurulu asil ve yedek üyeleri belirlenecek. 2018 yılı Nisan ayında gerçekleştirilen Malatya Ticaret Borsası seçimlerinde 7. Meslek Komitesinin, 6'sını kazanan ve halen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ramazan Özcan 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan Ticaret Borsası seçimlerinde Beyaz Liste ile tekrar aday olacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber