Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 16:43 Yorum: 0

MTB’den Rektör Kızılay’a ziyaret

Malatya Ticaret Borsası(MTB) yönetimi, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.

MTB’den Rektör Kızılay’a ziyaret

Malatya Ticaret Borsası(MTB) yönetimi, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Özbey beraberinde Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Budak, Kaya Doğan, Murat Bakırcı ve Genel Sekreter Abdulvahap Bulgurlu ile birlikte yeni görevine başlayan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Özbey İnönü Üniversitesi'nin kayısı ve yan ürünleri konusunda yapacağı çalışmalar ile kayısı sektörüne büyük katkıları olacağını belirti. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay da yaptığı konuşmada sanayi üniversite işbirliğinden bahsederek ilişkilerin daha da geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Malatya Teknoparkta 12 adet şirket bulunduğunu belirten Kızılay, Elazığ Fırat Teknoparkta bu sayının 65 olduğunu belirtti. Rektör Kızılay, bu rakamın Doğu Anadolu bölgesinin merkezi konumunda bulunan Malatya'ya yakışmadığını belirterek bu konuda çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.

MTB’den Rektör Kızılay’a ziyaret

MTB’den Rektör Kızılay’a ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber