Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Temmuz 2016 - 21:58 Yorum: 0

MTO ve MHP ortak açıklama

26 Temmuz 2016 tarihinde Menemen Ticaret Odası'nda Menemen'de bulunan tüm odalar, MHP İzmir İl Başkanlığı ve MHP Menemen İlçe Başkanlığı düzenledikleri...

MTO ve MHP ortak açıklama

26 Temmuz 2016 tarihinde Menemen Ticaret Odası'nda Menemen'de bulunan tüm odalar, MHP İzmir İl Başkanlığı ve MHP Menemen İlçe Başkanlığı düzenledikleri toplantıyla darbe girişimini kınadı.

Menemen Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya Menemen Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Ali Akbarlak, MHP İzmir STK Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Bahadır Altınkeser, MHP İzmir Odalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Gülebastı, MHP Menemen İlçe Başkanı Ahmet Emekli, Menemen Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Menemen Minibüsçüler Odası Başkanlığı, Menemen Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ve birçok partili katıldı.

Menemen Ticaret Odası adına ve Menemen'de bulunan ilçe odaları adına konuşan Yılmaz Güral, "Tüm siyasi partilerin olduğu gibi bizimde birliğimizin (TOBB) verdiği mesajlar, darbe kalkışmasına karşı duruşu ve tavrı ortadır. Bugünde birlik ve beraberliğimize nifak tohumları ekmeye çalışanlara karşı sergilediğimiz tutumun yerinde olduğunu düşünüyorum. Bugün olduğu gibi yarın ve sonrasında da birlik ve beraberliğimizin güçlü olmasını temenni ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber