Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 05 Aralık 2016 - 14:13 Yorum: 0

MTSO ile FKA arasında hibe protokolü imzalandı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve FKA arasında "Türkiye'de İlk Tam Otomasyonlu ve E-imza uygulamalı E-Oda Modeline Geçiş Projesi" kapsamında hibe...

MTSO ile FKA arasında hibe protokolü imzalandı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve FKA arasında "Türkiye'de İlk Tam Otomasyonlu ve E-imza uygulamalı E-Oda Modeline Geçiş Projesi" kapsamında hibe protokolü imzalandı.

Proje kapsamında FKA, MTSO tarafından "Tam Otomasyonlu ve E-İmza uygulamalı E-Oda yazılımının ve gerekli ekipmanların temin edilerek kurulumunun gerçekleştirilmesini destekleyecek. Toplam 720 bin 460 TL bütçesi ve 12 ay uygulama süreci bulunan projede Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 540 bin 345 TL hibe desteği sağlanacak.

Proje kapsamından bugün MTSO binasında TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop arasında hibe protokolü imzalandı.

İmza töreni sırasında konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, bölgedeki yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve sanayi sektörünün gelişimine katkı sağlayacak altyapı yatırımlarının gerçekleştirilmesi adına FKA tarafından yürütülen "2016 Yılı Yaşam Kalitesi ve Sanayi Altyapıları Mali Destek Programı" kapsamında kendi projelerinin de destek almaya hak kazandığını ifade etti.

Erkoç, proje kapsamında, 1,5 milyon belgenin taranarak elektronik ortama aktarılacağını, indeksleneceğini ve doküman arşiv yönetim sisteminin de kurulacağını belirterek, "Proje sonucunda E-imza, Dijital Arşiv, EBYS, SMS ve mail entegrasyonu sağlanabilen bir bilişim altyapısı kurulması ve böylelikle odanın iş ve işlem yoğunluğu ile hizmet süresinin azalması ve hizmet kalitesini artırılması sağlanacak. Ben projenin başta Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere ilimize ve bölgemize önemli katkılar sunmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

MTSO ile FKA arasında hibe protokolü imzalandı

MTSO ile FKA arasında hibe protokolü imzalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber