Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Haziran 2016 - 13:48 Yorum: 0

MTSO, Terör Saldırısını Kınadı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen...

MTSO, Terör Saldırısını Kınadı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınadı.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza yaptıkları ortak açıklamada, Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük kapısı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini belirtti. Erkoç ve Payza, "Yüreklerimiz bir kez daha yandı. Terörün dili, dini, ırkı, mazeretinin olmadığını bir kere daha gördük. Dış politikadaki gelişmeler sonrası atılan önemli adımların arkasından yaşanan bu hain saldırıların tesadüf olmadığı ortadadır. Ülkemizin istikrarını ve huzurunu bozmak isteyenler, atılan olumlu adımları kabullenememiş ve masum insanları katletmiştir. Vicdanları sızlatan bu alçaklığı yapanlara insan diyebilmek de mümkün değil. Masum canlara kıymak, insanlık tarihinde lanetlenmiştir. Bu aşağılık eylemlerden beslenen ve medet umanlara lanet olsun. Bu çirkin, aşağılık işlere imza atanlar bilsin ki, bunu yaparken amaçları her ne olursa olsun ulaşamayacaklar. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, ülkemizin huzuruna kasteden hainler karşısında hep birlikte duracağız. Üzülerek belirtmek isteriz ki bu terör olayından sonra "Sözde kınama" yayımlayan, ABD ve diğer batılı ülkeler aynı zamanda teröre ciddi anlamda destek vermektedirler. Biz teröre destek veren bu ülkeleri de kınıyoruz. Hain saldırı sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

MTSO, Terör Saldırısını Kınadı

MTSO, Terör Saldırısını Kınadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber