Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

MTSO Yönetim Kurulu’ndan MASKİ’ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'ni...

MTSO Yönetim Kurulu’ndan MASKİ’ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yılmaz ve Mehmet Baki Kılıç, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için görüşmeye gelen MTSO Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz, "Ticaret hayatındaki başarılarını bildiğimiz Yaşar bey'in yeni görevinde de başarılarının devam edeceğine inancımız tam. Manisa'mız için önemli işlerin altına imza atacağını biliyoruz. Yeni görevi hayırlı olsun" dedi.

"STK'larla işbirliğine açığız"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretlerden dolayı memnun olduğunu belirterek yaptığı açıklamada, "Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yılmaz ve Mehmet Baki Kılıç'ın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu oldum. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Manisa'mıza hizmet etmek için her türlü sivil toplum kuruluşu ile işbirliğine açığız. El birliğiyle ilimizi her anlamda daha da geliştirmek için aralıksız çalışmaya devam edeceğiz" diyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber