Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Mart 2018 - 16:58 Yorum: 0

MTSO’da seçime doğru

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin 1 Nisan’da yapılacağının açıklanması ile adayların da çalışmaları yeniden başladı.

MTSO’da seçime doğru

Bu kapsamda başkan adaylarından işadamı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, iş adamları ile toplantıda bir araya geldi.

 

MTSO seçimlerinde tarihin netleşmesi ile çalışmalar yeniden start aldı. Başkan adayı İşadamı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, işadamları ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Burada konuşan Sadıkoğlu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında değişimin artık kaçınılmaz olduğunu dile getirdi. Son yıllarda yapılan istatistiklere göre Malatya’nın ticaret hacminin komşu illerin çok gerisinde kaldığını kaydeden Sadıkoğlu, “Malatya bunu hak etmemektedir. Malatya’mızın futbolda süper ligde olduğu gibi ticaret ve sanayide de kendine yakışır ve yaraşır yerde olmalıdır” dedi.

 

Sadıkoğlu, “1 Nisan’da yeni bir devri Malatya’da başlatıp ticaret ve sanayide güçlü bir Malatya’ya doğru sizlerle yürüyeceğiz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber