Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 09 Ekim 2016 - 18:24 Yorum: 0

MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör...

MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısını kınadılar. Kınama mesajında her türlü kirli hesap ve planın başarısız olmaya mahkum olduğu ifade edildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamada Şemdinli ilçesi Durak Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına yapılan bombalı saldırının şiddetle kınandığı belirtildi.

Erkoç ve Payza tarafından yapılan ortak açıklamada, "Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen hain terör saldırısı hepimizin yüreğini derinden yaralamıştır. Bu kanlı saldırı, iç barışımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedefleyen, sinsi amaçları olan kalleşçe bir girişimdir. Bilinmelidir ki, terörün dili, dini, ırkı, mazereti olmaz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, aklıselimle hareket etmeliyiz. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Kandan, şiddetten ve kaostan bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Asırlar boyu bu topraklarda kardeşçe, etle tırnak, yağmur ile toprak gibi bir arada yaşayan milletimizi parçalamaya, vatanımızı bölmeye, ezanları susturmaya, bayrağı indirmeye, hiçbir zaman bu eli kanlı terör örgütleri ve arkalarındaki işbirlikçilerin güçleri yetmeyecektir. Her türlü kirli hesap ve plan, başarısız olmaya mahkumdur. Her türlü kirli hesap milli ruh karşısında yenilecektir. Bu vahşeti yapanlar insan olamaz, bu alçaklığı ve kalleşliği yapan insan müsveddelerini kınıyor ve lanetliyoruz. Hain terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" şeklinde ifadelere yer verildi.

MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama

MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber