Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2021 - 16:18 Yorum: 0

MTTB Kayseri Şube Başkanı ve Yönetiminden KAYÜ Rektörüne Ziyaret

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanı Hakan Pekel, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Turan Bayrak, Emir Sami Şakar ve Mahmut Sami Dadaş ile birlikte...

MTTB Kayseri Şube Başkanı ve Yönetiminden KAYÜ Rektörüne Ziyaret

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanı Hakan Pekel, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Turan Bayrak, Emir Sami Şakar ve Mahmut Sami Dadaş ile birlikte Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'ya ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen nezaket ziyaretinde MTTB Kayseri Şubesi'nin yeni başkanı Hakan Pekel, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'ya MTTB'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve MTTB-DAVA elektrikli aracın tablosunu hediye etti. Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Türkiye'yi ileriye taşıyacak, bölgesinde güçlü ve lider ülke konumunu sürdürülebilir kılacak kendisine güvenen başarılı gençleri görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber