Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Muay Thai'de ödüle doymadılar

GAZİANTEP (AA) - Muay Thai Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası'nda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının 33 madalya kazandığı bildirildi.Gençlik Hizmetleri...

Muay Thai'de ödüle doymadılar

GAZİANTEP (AA) - Muay Thai Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası'nda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının 33 madalya kazandığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa’da Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Gençler, Büyükler, Bay ve Bayanlar Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası'nda Gaziantepli sporcular madalyalara doymadı.

8 kentten 150 sporcunun katıldığı müsabakalarda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları gösterdikleri mücadele sonrasında 15 altın, 9 gümüş ve 9 bronz olmak kazandı.

Sporculara ödülleri düzenlenen törenin ardından verilirken şampiyon olan sporcular, 15 gün sonra Adana'da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılarak Gaziantep'i temsil edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber