Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 28 Ekim 2016 - 17:08 Yorum: 0

Mücahit Yanılmaz: "Elazığspor’a verilen ceza hak edilmiş bir ceza değil"

Elazığspor'a verilen 12 puan silme cezasının, hak edilmiş bir ceza olmadığını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Bir takım çakallar...

Mücahit Yanılmaz: 'Elazığspor’a verilen ceza hak edilmiş bir ceza değil'

Elazığspor'a verilen 12 puan silme cezasının, hak edilmiş bir ceza olmadığını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Bir takım çakallar sevinmeye başladı. Ancak yaralı bir aslan binlerce çakala bedeldir" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Ogün Temizkanloğlu ve futbolcularla bir araya geldi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla görüşen Başkan Yanılmaz, birliktelik mesajı vererek moral sağladı.

12 puanlık ceza haberinin herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Elazığspor'a verilen -12 puanlık ceza hak edilmiş bir ceza değil. Yılların birikimini, eksikliğini, ilgisizliğini, gelip şu anda yüklemek en büyük yanlıştır. Bu açıdan ben hem yerel hem de ulusal spor kamuoyunu tartışmaya davet ediyorum. Televizyonlarda spor yorumu yapanlar, Elazığspor'un hakkını savunacak iradeyi göstersinler. Elazığspor'la ilgili verilen mücadelenin yüzde birini bahsetseler inanın çok şey değişecektir" diye konuştu.

"Yaralı aslan binlerce çakala bedeldir"

Elazığspor'un varıyla, yokuyla mücadele verdiğini aktaran Yanılmaz, "Verdiğimiz mücadelenin özeti Elazığspor'u ayakta tutabilmek, bir noktaya getirmektir. Biz bu takımı hangi koşullarda olursa olsun kendi haline bırakmayacağız. Ağlayacaksak da, güleceksek de birlikte yapacağız. Ben inanıyorum bu takımın devamlı başarılarıyla gülen, tebessüm eden ve gurur duyan taraf olacağız. Dün -12'yi duyan bir takım çakallar sevinmeye başladı. -12'yle Elazığspor kayıp oldu diye kendi alanlarında sevinmeye çalıştılar. Ben onlara şunu söylüyorum; aslan yara alabilir ama biz ölmedik ayaktayız. Yaralı aslan binlerce çakala bedeldir. Onlar havlarlar, biz işimizi yaparız. İşimizi yaptığımızda da en iyi sonucu alırız. Bu açıdan kendimize güvenimiz tam" ifadelerini kullandı.

Güçlerinin bulunduğu ligdeki en iyi takımlardan bile iyi olduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, futbolcuların bire birde olduğu gibi takım ruhu olarak da iyi olduğunu kaydetti.

Elazığ'ın tek vücut halinde birlikte olduğunu da vurgulayan Başkan Yanılmaz, -12 puanın hiçbir zaman aciziyet içine düşürmeyeceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber