Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Nisan 2014 - 17:43 Yorum: 0

Mucur'da, doğalgaz bilgilendirme toplantısı yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, ilçeye doğalgazın gelmesi için yeni abenelere ihtiyaç olduğunu söyledi.Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen doğalgaz bilgilendirme...

Mucur'da, doğalgaz bilgilendirme toplantısı yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, ilçeye doğalgazın gelmesi için yeni abenelere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen doğalgaz bilgilendirme toplantısında konuşan Yalçın, doğalgazın Mucur'a gelmesi için daha çok gayret gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Abone müracaatı sayısının 1421 olduğunu belirten Yalçın, bu sayının en az 2 bin 678 olması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Doğalgaz doğanın, çevrenin, dolayısıyla insan geleceğinin ciddi bir sigortasıdır. Diğer yakıtlardan ekonomiktir. Şu ana kadar 1421 doğalgaz abonemiz var, bu sayının 2 bin 678 olması gerekiyor. Sizlerden Mucur'un geleceği için, temiz enerji için destek bekliyoruz. Hükümet Konağı girişinde doğalgaz irtibat masası oluşturuldu. Daha detaylı bilgileri buradan alabilirsiniz."

Toplantıya, Belediye Başkanı Ali Şahin, AK Parti Mucur İlçe Başkanı Burak Öztürk, BOTAŞ Doğalgaz İşletme Müdürü Ahmet Bayram ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber