Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Eylül 2016 - 16:24 Yorum: 0

Mudanya esnafından Yunanistan çıkarması

Yunanistan ile Mudanya esnafı arasında ekonomik işbirliğinin artırılması için geçen mayıs ayında Mudanya'da taslak projesi görüşülen AB projesine...

Mudanya esnafından Yunanistan çıkarması

Yunanistan ile Mudanya esnafı arasında ekonomik işbirliğinin artırılması için geçen mayıs ayında Mudanya'da taslak projesi görüşülen AB projesine yönelik ortaklık imzaları atıldı.

Emir Ali Usta başkanlığındaki Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, aralarında Mudanya Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanvekili Tahammül İlhan ve eski Tirilye Belediye Başkanı Hüseyin Kara'nın da olduğu 24 kişiden oluşan heyet, Yunanistan'ın Halkidiki bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Mudanya'nın kardeş şehri olan Nea Moudania'da bulunan Glikis Georgios başkanlığındaki Halkidiki Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin ev sahipliğinde ağırlanan Mudanya heyeti, imza töreninin ardından ülkede çeşitli temaslarda bulundu.

Emir Ali Usta, Halkidiki tarafından Avrupa Birliği'ne sunulacak turizm ve girişimcilik hibe projelerine yönelik ikili işbirliğiyle iki ülke arasında ekonomik anlamda yeni kapıların açılmasını hedeflediklerini söyledi. Emir Ali Usta, imzalanan protokolle ekonomik, teknolojik, kültürel ve insani münasebetlerin profesyonel anlamda sergi, toplantı, konferans gibi çeşitli faaliyetlerle güçlendirilmesi için çalışacaklarını kaydetti.

Mudanya esnafından Yunanistan çıkarması

Mudanya esnafından Yunanistan çıkarması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber