Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:41 Çifti trafik kazası ayırdı16:39 Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu Avrupalı öğrencileri ağırladı16:38 Uludağ Ekonomi Zirvesi için ’BTSO Business School’ önerisi16:38 Jandarmadan traktör sürücülerine trafik güvenliği eğitimi16:35 Bakan Fidan: “Irak’ın bölge ülkeleri ile entegre bir ülke olmasını arzu edi...16:34 Başkan Bozbey, "İnegöl mobilyasını dünyada tanıtmak hepimizin sorumluluğudu...16:32 Hizan’da ‘Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi’ yapıldı16:31 CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde halka seslend...16:31 Çocukların kullanıldığı müstehcen görüntüleri yayınlayan şahıs tutuklandı16:30 Ambulans helikopter 11 yaşındaki çocuk için havalandı16:30 OMÜ’de yapay zeka, dijitalleşme ve veri alanlarında 6 yeni program açılacak16:29 Beşiktaş: "Kulübümüz, 2022-23 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kadro...16:28 3 günlük Afrika tozu esareti sona erdi: Şehir yeniden göründü16:26 Tarsus Gastronomi Merkezi, şehrin gözde merkezi haline geldi16:22 Naftalinle kaplanmış paketten esrar çıktı16:20 Zabıtalara yakalanan dilenci: "İlacımı alacaktım, beni bir daha buraya yorm...16:20 Mısır, ateşkes anlaşması için İsrail’e heyet gönderdi16:19 Feci kaza kamerada: Kaldırımda yürürken hayatından oldu16:19 Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı16:18 Edirne’de üniversite öğrencilerinden Gazze’ye destek protestosu
Yerel 14 Kasım 2019 - 14:28 Yorum: 0

Mudanya Huzur’da çifte açılış

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Huzur Özen Yaşlı Konukevi çifte açılışa sahne oldu.

Mudanya Huzur’da çifte açılış

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Huzur Özen Yaşlı Konukevi çifte açılışa sahne oldu. Huzurevinin hem yeni yeri, hem de resim ve el sanatları eğitimi gören 18 kursiyerin eserlerinden oluşan sergi açıldı.

Mudanya'nın Yıldıztepe mevkiindeki gerçekleşen Özen Yaşlı Konukevleri bünyesindeki Huzur Özen Yaşlı Konukevi'nin açılışına Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Demir, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. 9 ortaklı Özen Yaşlı Konukevleri A.Ş. adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Keskin, 6 yıl evvel Mudanya'nın Bademli Mahallesi'nde başladıkları yolculuğu Yıldıztepe'de sürdürmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, kurum hakkında davetlileri bilgilendirdi. Mudanya'da 40, diğer şubesi olan Nilüferköy'de 40 olmak üzere 80 çalışanıyla kurumdaki sâkinlerine öncelikle saygı ve sevgiyle yaklaştıklarını belirten Özgen Keskin, bünyelerinde bulunan doktor, hemşire, psikolog hizmetlerinin yanı sıra temizlikleri, yemek yemelerini ve bütün bakımlarını kurum olarak saygı ve sevgi çerçevesinde gerçekleştirdiklerin söyledi.

Bilhassa doktorundan hemşiresine, psikoloğundan diyetisyen ve aşçılarına kadar herkesin konusunda uzman olduğunun altını çizen Keskin, kurumun 9 ortağı ile bu kurumu yalnız bırakmayan sakinlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Demir de, önceki yıllarda Yıldırım Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Özgen Keskin'in hep ilkleri gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Bu yapılanları gördüğümüzde sadece Mudanya'ya değil, Türkiye'ye de örnek olacak konukevlerinin işaretini görüyorum. Hizmet ve katkılarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi. Mudanya Huzur'un daha önce güzel bir konaklama hizmeti veren otel olduğunu hatırlatan Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ise, şimdi aynı konforu buradaki sakinlerine vermesine olanak sağlayan işadamlarına teşekkür etti.

Daha sonra Osmangazi Halk Eğitim Merkezi görevlilerinden resim öğretmeni Pınar Kaya ile el sanatları öğretmeni Derya Çınar Uludağ'ın, yaklaşık 1,5 yıldır sürdürdüğü kurslarda öğrenim gören 18 kişiye sertifikaları takdim edildi. Temsili kurdele kesilerek açılışı gerçekleştirilen sergide, davetliler, el emekleri ve resimleri ilgiyle inceledi.

Mudanya Huzur’da çifte açılış

Mudanya Huzur’da çifte açılış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber