Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 19:33 Yorum: 0

Mudanya kavşağında bütün güzergahlar trafiğe açıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya'dan şehir...

Mudanya kavşağında bütün güzergahlar trafiğe açıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya'dan şehir merkezine giden yol da hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediyesi, ihtiyacı karşılamakta zorlanan eski köprülerin yenilenmesi çalışmalarını sürdürüyor. Bursa İzmir yolu ile Mudanya yolunun kesişme noktasında bulunan, yükseklik ve genişlik olarak ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya kavşağı da Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yenilendi. Geçtiğimiz gün Bursa-İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açılırken, yapılan törenle Mudanya'dan şehir merkezine giden yol da hizmete girmiş oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehir içi trafikteki bütün düğümlerin çözülmesi için önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirtirken, kurban bayramı öncesinde verdiği sözü yerine getirmiş oldu.

Mudanya istikametinden şehir merkezine doğru giden yolların hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Recep Altepe, "İzmir yolu istikametinden Mudanya yönüne gitmek için Mudanya köprülü kavşağı yan yolu da hizmete açıldı. Çift yönlü olarak araçlar yeni köprülü kavşağı kullanabilecek. Mudanya istikametinden şehir merkezine giden yolun açılmasıyla Orhaneli kavşağındaki yoğunluk kısa sürede sona erecek. Ulaşımı rahatlatmak ve yeni alternatif güzergahlar ortaya çıkarmak için şehrin birçok noktasında ulaşım projelerine devam ediyoruz. Mudanya kavşağındaki çalışmalarımız sırasında Bursalılara gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Mudanya kavşağında bütün güzergahlar trafiğe açıldı

Mudanya kavşağında bütün güzergahlar trafiğe açıldı

Mudanya kavşağında bütün güzergahlar trafiğe açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber