Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mayıs 2016 - 18:43 Yorum: 0

Mudanya Köprülü Kavşağı İnşaatı Okullar Kapanınca Başlayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatına okulların kapanacağı 17 Haziran Cuma günü başlanacağnı...

Mudanya Köprülü Kavşağı İnşaatı Okullar Kapanınca Başlayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatına okulların kapanacağı 17 Haziran Cuma günü başlanacağnı açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bursa-İzmir D 200 kara yolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağı'nın stadyum bağlantı yolları ile birlikte bölge trafiğine hizmet edecek şekilde projelendirilerek yenilenmesi kapsamında inşaat çalışmalarına başlandığı belirtildi. Açıklamada, "Birinci etap çalışmalarda, köprülü kavşağın yıkımı ve yapımı sırasında alternatif yol olarak kullanılacak olan yan bağlantı yollar ile bu yollar üzerinde yer alan köprünün inşaat imalatları tamamlanmaktadır. İkinci etap çalışmalarda ise, kavşak alanında mevut köprünün yıkım çalışmaları okulların tatile girdiği 17 Haziran Cuma tarihinden itibaren başlayacak ve Ankara-İzmir ana yol trafik akışı kavşak dışında oluşturulan servis yollarından sağlanacaktır" ifadesine yer verildi.

Öte yandan Mudanya yönünden Bursa istikametine gelişte Nilüfer Orhaneli Sapağı Kavşağı'ndan dönüş yapılarak şehir merkezine ulaşılabileceğini ifade eden yetkililer, alternatif olarak da vatandaşların Geçit Kavşağı'ndan Bursa Otoyolu kullanılarak İstanbul Caddesi, Ata Bulvarı ve FSM Bulvarı'ndan İzmir Yolu Caddesi, Esentepe Kavşağı'ndan Hürriyet Caddesi güzergahı ve Hamitler -

Yunuseli yolundan Acemler kavşağı güzergahlarını kullanabileceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber