Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 22:03 Yorum: 0

Mudanya'da Tekel Parkı ve çevresi yeniden düzenleniyor

BURSA (AA) - Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eski Tekel Parkı’nın bulunduğu alanın yeniden düzenlendiğini söyledi. Türkyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin...

Mudanya'da Tekel Parkı ve çevresi yeniden düzenleniyor

BURSA (AA) - Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eski Tekel Parkı’nın bulunduğu alanın yeniden düzenlendiğini söyledi. 

Türkyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin tamamlandığında ilçe halkının nefes alacağı, oturup dinlenebileceği, çocukların güzel vakit geçirebileceği bir parka kavuşmuş olacaklarını belirtti.

Göreve geldiklerinde ilk iş olarak işgal edilen yerleri yeniden Mudanya halkının hizmetine sunmak olduğunu ifade eden Türkyılmaz, "Bunlardan biri de eski Tekel Parkı'nın olduğu alandı. Burada çok güzel bir proje oluşturduk. Proje kapsamında bu alanda havuz, ahşap oturma gurupları ve çocuklar için oyun alanları yer alacak" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber