Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Nisan 2022 - 10:33 Yorum: 0

Mudanyalı çocuklar ara tatilde doyasıya eğlendi

Mudanya Belediyesi, Çeksanat Tiyatro işbirliğiyle çocuklara yarıyıl tatili hediyesi tiyatro etkinliği düzenledi.

Mudanyalı çocuklar ara tatilde doyasıya eğlendi

Mudanya Belediyesi, Çeksanat Tiyatro işbirliğiyle çocuklara yarıyıl tatili hediyesi tiyatro etkinliği düzenledi. Don Quijote ile Dev Kurbağa oyunları, Mütareke Meydanı ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde Mudanyalı çocuklarla buluştu.

Mudanya Belediyesi, ara tatile giren öğrencileri bu yıl da eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak etkinliklerle buluşturdu. Çocuklar, Çeksanat Tiyatro işbirliğiyle düzenlenen tiyatro etkinliğinde Don Quijote ile Dev Kurbağa oyunlarını, Mütareke Meydanı ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde arkadaşlarıyla birlikte izlemenin keyfini yaşadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ayrıca hafta boyunca çocukların anneleriyle birlikte vakit geçirebileceği sanat aktiviteleriyle dolu bir program hazırladı.

Ritim- perküsyon, zumba, resim mozaik, yoga, step-aerobik ve el sanatları atölyelerinde çocuklar anneleri ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Etkinliklerde çocuklarla buluşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz "Her şey çocuklarımız için, onların mutluluğu adına ne yapsak az. Mudanya'nın mutlu çocukları mutlu ve huzurlu yarınların teminatı olacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber