Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 18:28 Yorum: 0

Mudanyalı kadınlara kırkmaya dersi

Gölcük'te Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği'ne katılan Mudanya Kent Konseyi bünyesindeki kadınlar, eylül ayında başlayacakları kurs öncesinde...

Mudanyalı kadınlara kırkmaya dersi

Gölcük'te Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği'ne katılan Mudanya Kent Konseyi bünyesindeki kadınlar, eylül ayında başlayacakları kurs öncesinde kırkyama hakkında bilgi sahibi oldu.

Eylül ayında kırkyama kursunu başlatacak olan Mudanya Kent Konseyi, Gölcük Belediyesi'nin bu yıl 26-28 Ağustos tarihlerinde 7.'sini düzenlediği Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği'ne katıldı. Gölcük Değirmendere Çınarlık Meydanı'nda açılan geleneksel el sanatları ve kırkyama ustalarının da hazır bulunduğu şenlikte, Mudanya'da kursa başvuran kadınlar, eserleri inceledi. Misafir kırkyamacıların eserlerini yakından takip eden Mudanyalı kadınlar, Kadın Meclisi El İzi Gönüllü Sanat Atölyesi hocalarının yemeni ve gölge işi sunumunu takip etti.

Kent Konseyi Sosyal ve Kültür İşler Çalışma Grubu sorumlusu Tümay Erim Öztan, 20 Eylül'den itibaren salı ve perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün sürecek "Sandığımızdaki Hazine" adlı kırkyama atölyesi kursuna müracaatların sürdüğünü söyledi.

Mudanyalı kadınlara kırkmaya dersi

Mudanyalı kadınlara kırkmaya dersi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber