Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Ağustos 2022 - 11:53 Yorum: 0

Müdür Başyiğit, okullarda incelemelerde bulundu

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Fuat Paşa Ortaokulu ile Halime Erkan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek bina içerisinde ve çevresinde incelemelerde...

Müdür Başyiğit, okullarda incelemelerde bulundu

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Fuat Paşa Ortaokulu ile Halime Erkan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek bina içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, tamamlanma aşamasında olan ve önümüzdeki aylarda hizmet vermeye başlayacak Fuat Paşa Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. TOKİ tarafından yaptırılan binada yetkililerden bilgi alan Müdür Hasan Başyiğit, bir okulun daha eğitim öğretime hazır hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Müdür Başyiğit, daha sonra yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan Halime Erkan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek bina içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Yeni inşa edilen Halime Erkan İlk ve Ortaokulunda kayıt işlemlerinin başladığını belirten Başyiğit, kayıt bölgesinde ikamet eden öğrencilerin yeni okullarına kayıtlarını yaptırabileceklerini söyleyerek, öğrenci velilerini kayıt için Halime Erkan İlkokuluna davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber