Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Eylül 2015 - 08:35 Yorum: 0

Müdür Yardımcısı kendini astı!

Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muharrem Gelen kendini asarak intihar etti

Müdür Yardımcısı kendini astı!

Adana Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken bir süre önce milli eğitim uzmanı yapılan Muharrem Gelen evinde kendini merdiven boşluğuna asarak hayatına son verdi.

Olay Adana’nın Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Adana Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı yapan Muharrem Gelen, bir süre önce görevinden alınarak milli eğitim uzmanlığı görevine verildi. Gelen, görev değişikliğini gurur meselesi yaparak psikolojisi bozularak bunalıma girdi.

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİNİ GURUR MESELESİ YAPTI
Girdiği bunalımdan çıkamayan Gelen bugün oturduğu apartmanın 13. katında merdiven dairesi boşluğunda kendini astı. Bir süre sonra ise apartmandan çıkan bir kişi Gelen’i asılı halde görünce sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.

İNCELEME BAŞLADI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Gelen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis intihar olayıyla ilgili inceleme başlattı. Savcı da olay yerine gelerek cenazenin hastane morguna kaldırılmasına karar verdi. Gelen’in cenazesi hastana morguna kaldırıldı. Gelen’in cenazesi yarın Kadirli’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: SÖZCÜ
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber