Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2017 - 18:53 Yorum: 0

Müdürü duygulandıran proje

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Birimi ve Rehberlik Araştırma Merkezi ortaklığı...

Müdürü duygulandıran proje

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Birimi ve Rehberlik Araştırma Merkezi ortaklığı ile başlatılan "Tut Kardeşinin Elinden" projesinin tanıtım programı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Suriye uyruklu çocuklar ile Piri Reisli gençlerin el ele girdiği konferans salonunda projenin tanıtımını Okul Müdürü Mustafa Şahin yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşadı. Projenin diğer bütün okullara örnek olması gerektiğinin altını çizen Esen, "Ümran ve Aylan bebeği hatırlatarak bu çocuklara sahip çıkmalıyız" dedi.

Esen konuşmasına şöyle devam etti: "Ülkemize gelmek onların tercihi değil, kaderleriydi, bu süreçte onları destekleyerek adapte olmaları sağlamak bizim görevimizdir. Toplumun her kesimine örnek olması gereken bu projede emeği geçen tüm idareci ve öğretmenleri kutluyorum."

Necatibey İlköğretim Okulunda eğitim gören Suriye uyruklu öğrencilerle, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf gönüllü öğrencilerin buluşturulduğu projeyle Suriyeli çocukların ülkeye adaptasyonunun sağlanması için çeşitli etkinlikler yapılacak. Sosyal sorumluluk bilinciyle harekete geçirilen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Samsun'dan başlattığı Maarif Hareketi kapsamına alınan projeyi Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Emel Özün Akyıldız ve Handan Çelik ile birlikte Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE üyesi Hüseyin Akyıldız yürütüyor.

Müdürü duygulandıran proje

Müdürü duygulandıran proje

Müdürü duygulandıran proje

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber